Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,1 (43x)
22. 2. 2017
Jablečné fritters
Apetit
Jablečné fritters
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,1 (43x)

Tento nekynutý recept dostal celou naši redakci! Je supersnadný a neotřelý. Jen dejte pozor, aby byl olej opravdu rozpálený, jinak jím těsto nasákne.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2646 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 462 g
  • Tuky 53 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.

Související články

Sfenj

Sfenj: Marocké koblihy, které vás přenesou do sluncem zalitého Maghrebu

Křupavé zvenku, nadýchané uvnitř a ideálně ještě horké – sfenj možná připomínají americké donuty, ale mají mnohem bohatší historii. Jejich kořeny sahají až do středověku a dodnes jsou oblíbenou pochoutkou nejen v Maroku, ale i za jeho hranicemi. Chcete si tuto orientální lahůdku vychutnat i doma? Přidejte k nim sklenici mátového čaje a přeneste se do sluncem zalitého Maghrebu!