Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (35x)
18. 7. 2014
Křupavý švestkový koláč


Snadné
> 60 min
3,9 (35x)

Tenhle dezert je nejlepší z čerstvých švestek, ale můžete ho péct i z mražených, důkladně osušených.


Nezhasínat obrazovku
8 dílků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 dílků

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 383 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 50.75 g
  • Tuky 17.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Křupavý švestkový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.