Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (36x)
18. 7. 2014
Křupavý švestkový koláč


Snadné
> 60 min
3,9 (36x)

Tenhle dezert je nejlepší z čerstvých švestek, ale můžete ho péct i z mražených, důkladně osušených.


Nezhasínat obrazovku
8 dílků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 dílků

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 383 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 50.75 g
  • Tuky 17.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Křupavý švestkový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Gabča
11.09.2008 12:16
Výborný koláč. Moc jsme si pochutnali, bohužel ho bylo málo. Příště ho udělám z dvojnásobné dávky. Udělala jsem malou úpravu, dala jsem jen 100g cukru (třtinového) a bylo to akorát.

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.