Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,7 (69x)
18. 7. 2014
Hruškovo-smetanový koláč
Apetit
Hruškovo-smetanový koláč
Apetit


Snadné
> 60 min
3,7 (69x)

Geniálně jednoduchý koláč. Nepodceňte přípravu a nechte hrušky se smetanou v lednici opravdu přes noc, výsledek bude stát za to!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1381.75 kcal
  • Bílkoviny 22.75 g
  • Sacharidy 121 g
  • Tuky 86.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(69 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Michaela Miričová profile image
Michaela Miričová
06.11.2015 22:27

Vše jsem udělal přesně podle popisu a stejně i po 40 minutách pečení zůstala šlehačka uvnitř tekutá, takže po rozkrojení vytekla ... nevím, kde je chyba :-(

  profile image
lenkadrabkova
08.10.2009 17:56
Koláč je jednoduchý a hlavně výborný, ale musela jsem ho péct déle než 30 minut, aby byl propečený.
  profile image
easyfly
19.10.2009 21:14
Souhlasím, vynikající koláč. Osobně jsem pekl cca 40 minut. Těsta bych doporučil tak o 1/5 více než je uváděno v receptu, záleží na použité formě a smetany na šlehání stačí cca 300 ml.
  profile image
tereziny
01.08.2010 23:26
Koláč je opravdu výtečný! Také ho peču o trochu déle a přidávám víc těsta. Šlehačky dávám jen 250ml na začátku do hrušek a na závěr už šlehačku do koláče nedolévám, je pak hodně rozmočený. Rodina se nemůže shodnout, zda je lepší ještě teplý nebo uleželý a vychlazený z lednice :)))

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9