Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (16x)
1. 3. 2017
Bramborový koláč - focaccia


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (16x)

Voní Itálií


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 650.33 kcal
  • Bílkoviny 24.33 g
  • Sacharidy 81.17 g
  • Tuky 23.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
kamajka65
29.03.2009 18:54
Ochutnala jsem focacciu v Itálii... ty brambory tam byly navrch zakapané smetanou a posypané sýrem... byla fakt úžasná!!!
  profile image
Sančenka
26.11.2007 15:04
Pekla jsem a pekla, vyše hodiny, uvrchu se udělalal nafouklá kůrka, vespod zůstal lepivý bác. No, snědla jsem to sice, ale nikomu bych to neneabídla jako pohoštění.
  profile image
Alena
30.08.2007 22:27
Recept se nachází v č.11/04, str.56
  profile image
Janka*
14.03.2007 17:57
Tento koláč je úplne super!! Mám veľmi rada slané koláče a tento je obzvlášť veľmi chutný a i hodne sýty, keďže je zemiakový.. Odporúčam vyskúšať :))

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004