Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 60 min
2,4 (8x)
25. 1. 2021
Jelení wellington s rybízovou omáčkou


Pro zkušené
< 60 min
2,4 (8x)

Zvěřinová variace se u téhle původně anglické ,vyšší dívčí‘ – v originálu připravované z hovězí svíčkové – přímo nabízí. S přílohami a sklenkou červeného vína máte nedělní oběd jedna báseň.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na nádivku

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4652 kcal
  • Bílkoviny 320 g
  • Sacharidy 242 g
  • Tuky 266 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,4/5

Hodnocení receptu

2,4/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/11

Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.