Pečení jehněčí kolínko se špenátem a noky je česká klasika, na kterou se těžko zapomíná. Pokud se chcete před rodinou nebo přáteli blýsknout, pak tento recept je tím pravým. Podle postupu ho hravě zvládnete od začátku až do zdárného konce.
4 osoby
Suroviny
4 osoby
Na špenát
Na noky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 997.5 kcal
- Bílkoviny 41.75 g
- Sacharidy 125.25 g
- Tuky 32.5 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/4
Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace