Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,1 (14x)
18. 7. 2014
Pečení jehněčí kolínko se špenátem a noky
Apetit
Pečení jehněčí kolínko se špenátem a noky
Apetit


Snadné
> 120 min
3,1 (14x)

Pečení jehněčí kolínko se špenátem a noky je česká klasika, na kterou se těžko zapomíná. Pokud se chcete před rodinou nebo přáteli blýsknout, pak tento recept je tím pravým. Podle postupu ho hravě zvládnete od začátku až do zdárného konce.


Nezhasínat obrazovku
4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 osoby

Na špenát

Na noky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 997.5 kcal
  • Bílkoviny 41.75 g
  • Sacharidy 125.25 g
  • Tuky 32.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/4

Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace