Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (70x)
16. 5. 2016
Jablečný dort s marcipánem
Apetit
Jablečný dort s marcipánem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (70x)

Vláčný korpus plný šťavnatých jablek a sladkého marcipánu, na povrchu jemný krém posypaný křupavými lupínky mandlí. Zkrátka jedinečný podzimní dort.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 12 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6867 kcal
  • Bílkoviny 118 g
  • Sacharidy 792 g
  • Tuky 347 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(70 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11

Související články

Od lednice po sklep: Praktické fígle, jak uchovat jablka celé měsíce a využít je na koláče, pyré i cider

Šťavnaté, křupavé a voňavé – jablko je ovoce, které nás provází od léta až do zimy. Jenže zatímco některé odrůdy zmizí během pár dnů, jiné dokážou v chladném sklepě vydržet celé měsíce. V lednici mají svá pravidla, v bedýnkách ve sklepě zase jiná. A pokud se přece jen začne zásoba povážlivě kupit, můžete z nich vykouzlit štrúdl, mošt, pyré nebo třeba křížaly. Jak tedy zajistit, aby jablka nepřišla nazmar?