Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (65x)
18. 7. 2014
Křehký jablkový koláč


Snadné
< 60 min
3,6 (65x)

Kupte dobré křehké těsto, vyberte šťavnatá jablka a máte moučník, který zmizí dřív, než stačí vůbec vychladnout.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 283.25 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 53.25 g
  • Tuky 5.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(65 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

torta de la nona

Zvenku křupavý, uvnitř krémový: Přesně taková je italská ikona mezi dezerty La torta della nonna, kterou zvládne i začátečník

Italský koláč s názvem ‚La torta della nonna‘, což v překladu znamená ‚babiččin koláč‘, je jeden z nejklasičtějších italských dezertů, který se často objevuje na menu tradičních toskánských tratorií. Propojení křehkého těsta, pudinkového krému a piniových oříšků představuje souhru, které málokdo odolá. Vypadá i chutná luxusně a přesto jeho přípravu zvládnou i začátečníci.