Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (7x)
24. 6. 2023
Slepičí polévka s celestýnskými nudlemi a libečkem
Apetit
Slepičí polévka s celestýnskými nudlemi a libečkem
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Poctivá slepičí polévka s celestýnskými nudlemi se bude ve vašem polévkovém repertoáru výjimat. Navíc ve vás možná vyvolá vzpomínky na obědy u babičky. Pokud máte možnost použít čerstvý libeček, rozhodně ho nevynechávejte, polévce totiž dodá neopakovatelné aroma. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na polévku

Na nudle

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 16217.83 kcal
  • Bílkoviny 325.33 g
  • Sacharidy 14.17 g
  • Tuky 291.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/7

Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska.  Apetit, napsáno s chutí. 

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.