Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (11x)
18. 7. 2014
Cotechino (čti kotekíno) s čočkou a polentou
Apetit
Cotechino (čti kotekíno) s čočkou a polentou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (11x)

Cotechino je úžasná italská klobáska, kterou koupíte v dobrých řeznictvích (František Kšána na pražském Břevnově vyrábí cotechino podle Accordiho receptu) nebo v obchodech s italskými specialitami.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na čočku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 947.5 kcal
  • Bílkoviny 30.5 g
  • Sacharidy 79.75 g
  • Tuky 50.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry

Související články

Univerzální krém do vánočního cukroví

Dokonalý univerzální krém do vánočního cukroví: Jeden základ, čtyři chuťové obměny

Každý, kdo někdy pekl vánoční cukroví, ví, že těsto je jen půlka úspěchu. Teprve krém rozhodne, jestli půjde o kousky, nad kterými se všem budou sbíhat sliny. Čím letos cukroví naplníte si už ale lámat hlavu nemusíte – máme pro vás recept na jeden univerzální krém, který se povede vždycky. Z jednoho základu vytvoříte čtyři (a klidně i víc) chuťových variant. Čokoládový, kávový, mandlový, karamelový nebo pistáciový? Vyberte si podle nálady nebo chutí vašich blízkých.