Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (18x)
26. 11. 2018
Cheesecake z Lučiny s jablky, drobenkou a karamelem
Apetitonline.cz
Cheesecake z Lučiny s jablky, drobenkou a karamelem
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,3 (18x)

Melancholické počasí podzimu a zimy přímo volá po dezertu, který pohladí po duši. Hedvábně krémový cheesecake z Lučiny s karamelovými jablky a křupavou drobenkou je přesně tou pravou volbou! Rozmazlete se...


Nezhasínat obrazovku
Na 1 dort
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort

Na karamelová jablka

Na korpus

Na drobenku

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4745 kcal
  • Bílkoviny 106 g
  • Sacharidy 484 g
  • Tuky 263 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit Cheesecake z Lučiny s jablky, drobenkou a karamelem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Borůvkové koláče s drobenkou

Jak na dokonalou drobenku? Stačí dodržet 5 kroků

Drobenka či žmolenka je dokonalou korunou koláče. Zlatavá křupavá vrstvička vonící máslem, která chuťově vyváží kyselejší ovoce. Jaký je správný poměr surovin, který zaručí tu správnou křupavost drobenky? Jak na to, aby nebyla příliš mastná, ale ani moc suchá? Čím jí případně ještě o kousek vylepšit