Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (2x)
18. 7. 2014
Bramborová kaše
Apetit
Bramborová kaše
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (2x)

Lahodně krémová bramborová kaše s porcí strouhaného parmazánu promění váš všední oběd v nový zážitek. A přitom stačí tak málo – přidat trochu strouhaného parmázu! Ten rozdíl poznáte už při prvním ochutnání a příště nebudete chtít bramborovou kaši jinak.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 525.25 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.