Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (42x)
12. 7. 2017
Bramboráky s uzeným masem
Apetit
Bramboráky s uzeným masem
Apetit


Snadné
< 75 min
4,0 (42x)

Cmundou vylepšenou o uzený bůček nebo slaninu rozhodně nikoho neurazíte. Tahle klasika se totiž nikdy neomrzí. Můžete ji servírovat s kyselým zelím nebo jen tak – samostatně! Bramboráky s uzeným masem si užijte jako vydatnou večeři nebo senzační křupavou přílohu z brambor k masovým směsím.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 371.5 kcal
  • Bílkoviny 17.25 g
  • Sacharidy 59.25 g
  • Tuky 5.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007