Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (48x)
18. 7. 2014
Sytá cibulačka
Apetit
Sytá cibulačka
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (48x)

Sytá polévka, která zahřeje i ,vyprostí‘.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 883.75 kcal
  • Bílkoviny 27.5 g
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 73.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(48 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Se svolením A. W.: Cibulačka s Olomouckými tvarůžky

Loštická cibulačka: Zdravá polévka s Olomouckými tvarůžky zahřeje i chutná a zvládne ji připravit každý

Když venku mrzne, není nad poctivou polévku, která nejen zahřeje, ale také dodá tělu potřebné živiny. Cibulačka je stálicí mezi polévkami a s přidáním Olomouckých tvarůžků získá nový chuťový rozměr. Tento tradiční sýr s nezaměnitelnou vůní a minimálním obsahem tuku je skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí pochutnat a zároveň se stravovat zdravě.