Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,4 (63x)
18. 7. 2014
Šunková pomazánka
Apetit
Šunková pomazánka
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,4 (63x)

Šunková pomazánka, jak ji možná neznáte – s křenem, lžičkou bílého jogurtu a jablíčky. Použijte ji na chlebíčky, jednohubky nebo si ji namažte na svačinu. Pokud vyberete lehce nakyslá jablka, oblíbenou pomazánku krásně osvěží. Recept na šunkovou pomazánku zvládnete za pár minut.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 231.25 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 3.5 g
  • Tuky 19.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(63 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.