Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (28x)
18. 7. 2014
Křenová polévka
Apetit
Křenová polévka
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (28x)

Křenová polévka není úplně typickým jídlem, které by se na moderních stolech objevovalo a nám to přijde škoda. Křen je totiž českou specialitou a my vyzkoušeli, že se hodí nejen ke klobásce s hořčicí. Čím čerstvější křen použijete, tím větší říz bude polévka mít. 


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 445.5 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 35.33 g
  • Tuky 26.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

Křen

Křen: Jak využít tuto surovinu v kuchyni a podpořit své zdraví?

Křen, surovina s nezaměnitelnou pronikavou vůní a ostrou chutí, je kulinářským pokladem, který lze využít mnoha způsoby. Tato nenápadná kořenová zelenina, kterou jedni milují a druzí se jí obloukem vyhýbají, skrývá ale více než jen ostrou chuť. Od naloženého křenu přes pikantní pomazánky a omáčky až po tradiční vejmrdu – objevte, jak křen obohatí váš stůl i zdraví.