2011/3
01.03.2011

2011/3
01.03.2011
Obsah vydání
- Olivy & olivový olej
- Vaříme pooomalu...
- Oslavte jaro pažitkou
- Sladké & šťavnaté dezerty

< 60 min
0,0
Nasi goreng se saté z tofu

< 60 min
3,7
Omeleta Arnolda Bennetta

> 60 min
4,2
Pažitkové palačinky s jemnou bylinkovou náplní

< 60 min
4,4
Pažitkové špagety s ricottou a oříšky kešú

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

> 60 min
4,5
Smetanové brambory s pažitkou a tahini

< 60 min
4,7
Maková panenka s olivovou salsou

> 60 min
4,3
Hovězí maso se sušenými rajčaty a rozmarýnem

> 60 min
4,1
Vepřové na červeném zelí

> 60 min
4,0
Voltairův drůbeží vývar

< 60 min
4,2
Bramborový krém s vůní lanýžů

> 60 min
4,8
Zmrzlina z olivového oleje

< 30 min
4,7
Kukuřičné jednohubky s olivami a ančovičkou

> 60 min
5,0
Kapsy dvou náplní

> 120 min
4,3
Králík na šalvěji a česneku

> 60 min
4,8
Empanada

> 60 min
3,8
Zapečené chorizo s bramborami

< 10 min
4,1
Sýrový krém s pažitkou a červeným pepřem

> 60 min
4,1
Jemná kuřecí korma

> 60 min
4,9
Biftek Chateaubriand

> 60 min
3,8
Čokoládový dort (Tarte au chocolat)

> 60 min
3,7
Génoise s ovocem (Génoise aux fruits)

> 60 min
3,4
Pomalu pečený bůček s bramborami boulangère

> 60 min
4,4
Smetanový dort s pažitkou a řeřichou

> 60 min
4,8
Sladký koláč s olivami

< 30 min
5,0
Olivy k snídani

> 60 min
4,4
Cornish pasty s hovězím masem

< 60 min
4,4
Runebergovy bábovičky

> 60 min
4,4