Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (51x)
18. 7. 2014
Génoise s ovocem (Génoise aux fruits)
Apetit
Génoise s ovocem (Génoise aux fruits)
Apetit


Snadné
> 60 min
3,8 (51x)

Cihla francouzské cukrařiny. Piškotové těsto, ze kterého se dá vystavět nespočet dortů.


Nezhasínat obrazovku
na 6 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6 řezů

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3921 kcal
  • Bílkoviny 75 g
  • Sacharidy 287 g
  • Tuky 265 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(51 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty

Související články