Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
31. 1. 2018
Nasi goreng se saté z tofu
Apetitonline.cz
Nasi goreng se saté z tofu
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Nasi goreng znamená v doslovném překladu smažená rýže. Saté neboli satay bývají špízky z marinovaného masa s omáčkou. My vám nabízíme variaci na tohle tradiční indonéské jídlo – rýži nahradí pikantní bulgur a saté je z tofu s arašídovou omáčkou. Krok za krokem vás povede šéfkuchař pražské vegetariánské restaurace Mlsná kavka Filip Kavka Smiggels.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 813 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 102.5 g
  • Tuky 29 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/3

Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty