Dort můžete ozdobit čokoládovými hoblinami. Rozehřejte tmavou čokoládu a nalijte ji na pomaštěný plech. Po zatuhnutí z ní ostrým nožem odškrabujte hobliny.
na 10 řezů
Suroviny
na 10 řezů
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6400 kcal
- Bílkoviny 111 g
- Sacharidy 462 g
- Tuky 449 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/3
Olivy & olivový olejVaříme pooomalu...Oslavte jaro pažitkouSladké & šťavnaté dezerty