2011/2
01.02.2011

2011/2
01.02.2011
Obsah vydání
- Kouřem vonící uzené
- Jako křen
- Jezte, pěstujte, klíčkujte!
- Silný vývar z trouby podle šéfkuchaře
- Srdcová záležitost

> 60 min
4,1
Bramboráčky s uzeným bůčkem a pivním sýrem

> 60 min
4,2
Hovězí salát s křenem

> 60 min
4,0
Marinovaný losos s koprem, fenyklem a ginem

< 10 min
5,0
Rajská vzpruha

< 10 min
5,0
Drink z papriky a řepy

> 60 min
5,0
Hovězí consommé s játrovými raviolami

< 10 min
5,0
Okurkový shake s chilli

< 10 min
4,4
Avokádový kefír

< 10 min
4,7
Mrkvový nápoj s kokosem a zázvorem

< 30 min
4,3
Salát s výhonky a petrželkovou zálivkou

> 60 min
4,0
Bostonské pečené fazole

< 20 min
4,0
Lehká polévka s naklíčenou čočkou

> 60 min
3,8
Vepřové závitky s jablky a křenem

> 120 min
4,2
Krkovička pro vítanou návštěvu

> 60 min
0,0
Terina z uzeného halibuta s křenem

< 60 min
4,1
Telecí ragú s křenem

< 20 min
4,6
Šunkovo-křenové šátečky

< 20 min
5,0
Omeletky s výhonky

< 60 min
5,0
Mungo burgery

> 60 min
4,5
Fazulovica (čili fazolová polévka s nudlemi)

< 60 min
3,1
Uzená krkovička a kuřecí paličky nadivoko

> 60 min
4,5
Glazovaná uzená kotleta nebo rolka

> 60 min
4,3
Marinovaný losos v červené řepě

< 20 min
4,1
Alsaské zelí

> 60 min
4,7
Gerštloto paní Darinky Kizekové

> 60 min
4,6