Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (25x)
22. 2. 2017
Bramboráčky s uzeným bůčkem a pivním sýrem
Apetit
Bramboráčky s uzeným bůčkem a pivním sýrem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (25x)

Nechceme, ale musíme se opakovat: Dejte si k tomu studené pivo!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 403.5 kcal
  • Bílkoviny 11.75 g
  • Sacharidy 36.5 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/2

Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost

Související články

Radegast otevřel nové návštěvnické centrum

K letošnímu 40. výročí svého založení otevřel pivovar Radegast v Nošovicích nové návštěvnické centrum. Poprvé si ho budou moci milovníci piva prohlédnout během tradičního Radegast dne v sobotu 11. září.