Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)
28. 4. 2016
Rajská vzpruha
Apetit
Rajská vzpruha
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)

Rajské šťávě dá gomasio úplně jiný chuťový rozměr.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 sklenice o objemu 300ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 sklenice o objemu 300ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 196 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/2

Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.