Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (7x)
5. 8. 2014
Salát s výhonky a petrželkovou zálivkou
Apetit
Salát s výhonky a petrželkovou zálivkou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (7x)

Klíčky a výhonky posunují salát i jiná jídla do jiných dimenzí, a to nejen obrazně – při svém vzniku totiž vytvářejí enzymy, které proměňují složení semen. Obsahují spoustu vitaminů a jiných zdraví prospěšných látek.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na salát (můžete obměňovat)

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 219.5 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 6.25 g
  • Tuky 19.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/2

Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost