Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,4 (8x)
8. 12. 2015
Avokádový kefír
Apetit
Avokádový kefír
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,4 (8x)

Dokonale osvěží a zasytí. Navíc pommůže ochránit vaše cévy a kosti, tak si ho dopřejte!


Nezhasínat obrazovku
Na 2 sklenice o objemu 300ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 sklenice o objemu 300ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 535 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/2

Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost

Související články

Zakysané výrobky

Prospívají opravdu zakysané výrobky více než mléko?

Mléko nejen dobře chutná, ale je také plné zdraví prospěšných látek. Vždyť už od mala slýcháme proslulou větu: „Pij mléko, budeš mít pevné kosti.“ Ještě více ale svému tělu prospějete, pokud ho necháte zkysnout nebo drovnou nahradíte kysanými mléčnými výrobky. Bakteriální kultury změní a zvýrazní jeho chuť, navíc mají blahodárný vliv na trávení.