Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (77x)
22. 5. 2017
Lívance s borůvkami a medovou omáčkou
Apetit
Lívance s borůvkami a medovou omáčkou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (77x)

Kypré a voňavé lívance, které vám doslova rozzáří den. Ať už je zvolíte coby snídani nebo dezert po lehkém obědě, nešlápnete vedle! I základní recept na lívance má své kouzlo. Ale tato vylepšená verze, to je prostě láska na první sousto. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 399.75 kcal
  • Bílkoviny 12.75 g
  • Sacharidy 59.25 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(77 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Lívanečky

Komentáře

Kateřina Kotek
30.09.2018 07:44

Lívance jsou výborné.

  profile image
helac
11.04.2009 12:32
TESTalert("ahoj");
  profile image
Blažena a Luděk
30.08.2008 17:18
Těsto na lívance jsme vylepšili rozinkami, což vytvořilo cosi, co chutí připomínalo květákové placičky. Skutečná lahoda.Hotové lívance jsme potřeli buď domácí marmeládou, což překrylo hnusnou chuť smažených rozinek, nebo vámi popsanou medovou omáčkou, a málem jsme neudrželi žaludek na místě. Ta omáčka je skutečně odporná. Jakž takž se dala pozřít, když sme do ní vykapali spousta další citrónové šťávy, neboť pak netvořila tak zapáchavou konzistenci. Nyní oba vstřebáváme tento kulinářský zážitek, větráme kuchyň a přemýšlíme o návštěvě lékaře s žaludečními problémy. Vynikající dieta. Děkujeme a přejeme dobrou chuť
  profile image
mata
06.06.2008 11:50
delala jsem livance k snidani a byli vyborne a krupave. je super ten prasek na peceni,ze nemusite cekat az vykyne testo a i pres to je vse nadychane:-)
  profile image
Alena
31.08.2007 11:03
Recept se nachází v č.1/05, str.27
  profile image
dudynka
09.07.2007 12:26
humus...nedá se to jest!
  profile image
Veena
03.02.2007 18:42
Já osobně dělám na teflonové pánvi lívance na špeku. Kus špeku a potřu s ním pánev před každým nalitím těsta na pánev.
  profile image
bajita
17.05.2007 14:22
je to lahoda já to dělám na sádle
  profile image
jamat
27.08.2006 12:27
V časopisu APETIT Leden/2005 jsou v receptu uvedeny pouze 2 LŽIČKY !!! prášku do pečiva - myslim, že je to vzhledem k množství mouky vhodnější.
  profile image
Lenka
24.06.2006 18:20
Kdo to uz zkousel s tim praskem do peciva? nahradi to drozdi?

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04