Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (14x)
14. 2. 2017
Aromatické kuře na studeno


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (14x)

Servíruje se studené, proto si ho rozhodně připravte v předstihu. Maso ovšem porcujte až v den D.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 209.67 kcal
  • Bílkoviny 30.83 g
  • Sacharidy 4.33 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
butu
31.10.2007 20:03
Měli jsme dneska k večeři, všem - ted nám 3 doma to moc chutnalo, je pravda, že prsa byla větsší, teda vyšší
  profile image
Barča
20.07.2006 17:01
Tak nevím, kde se stala chyba, ale nám tohle nechutnalo. Prsíčka byla hrozně suchá a chuť taky nic moc
  profile image
Petr
23.03.2007 15:41
Hodně záleží na surovinách a to zejména na kuřeti. Doporučuju použít silná čerstvá kuřecí prsa. Tenká se velmi rychle vysuší. Při strouhání kůry pozor na bílou hořkou dužinu, která jídlo dokáže zcela zničit. Při pečení stále přelévat a obracet. Klidně každých 5 minut. Pak je úspěch zaručený. Připravoval jsem je na party už několikrát a vždy to byl "bestseller" ;)
  profile image
vratislava
18.02.2010 18:39
Také jsem použila větší prsa a polévala častěji. Všem nám chutnalo, pomerančová chuť dodala kuřeti na zajímavosti. Právě uvažuji, že se do toho znovu pustím. Je to rychlovka a hlavně když člověk čeká hosty, nemusí s tím ztrácet čas a opravdu si je připravit den předem...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04