Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
31. 5. 2016
Florentinská pizza


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Potřebujete šest surovin (a nic víc). Zajímavé zpestření pro vegetariány.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 568 kcal
  • Bílkoviny 40.5 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04

Související články

pizza

Jak vznikla královna pizzy margherita a kdy přišla do Čech

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z pece. Křupavá kůrka, táhnoucí se rozteklý sýr a vůně bazalky. Ano, určitě jste všichni poznali, že je řeč o pizze! Všichni ji milují, ať už tu domácí s různými ingrediencemi nebo tradiční margaritu z vyhlášené italské restaurace.