Barevný salát po italsku doporučujeme udělat na první grilovací party letošního roku. Z talíře zmizí okamžitě. Italský zelný salát se hodí především jako příloha, ale také jako lehká zeleninová svačina či ho můžete vyzkoušet jako náplň do sendvičů a tortill.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 178.5 kcal
- Bílkoviny 2.5 g
- Sacharidy 11 g
- Tuky 13.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření