Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (13x)
18. 7. 2014
Zavařená zelenina Chow-chow
Apetit
Chow-chow
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (13x)

Chow-chow (čti čoučou) podávejte k sýrům a k masu nebo směs přidejte do sendvičů.


Nezhasínat obrazovku
na 3 kog
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 3 kog

Na nakládací směs

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2294 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 505 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.