Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,4 (15x)
2. 8. 2021
Plněná rajčata po řecku
Apetit
Plněná rajčata po řecku
Apetit


> 60 min
4,4 (15x)

Náplň do těchhle rajčat je skvělá i sama o sobě. Můžete ji podávat třeba s vařenými bramborami jako snadné hlavní jídlo.


Nezhasínat obrazovku
Pro 3–4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1226 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 147 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/8

Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA! 

Související články

shutterstock_2254639467.jpg

Dolma: Voňavý důkaz z turecké kuchyně, že plněná zelenina nekončí u rajské

Voňavá, barevná a plná chutí – taková je dolma, klenot turecké i blízkovýchodní kuchyně. Za nenápadným názvem se skrývá celé umění plnění zeleniny, vinných listů, dokonce i ovoce. Náplň tvoří například lahodná směs rýže, masa a bylin, ale pochutnat si můžete třeba také na sladké variantě s ořechy. Od honosných osmanských paláců až po rodinné kuchyně na pobřeží Egejského moře je dolma symbolem pohostinnosti, sdílení a léta na talíři.