Podobné řezy jsou velmi oblíbené v kavárnách na Novém Zélandu. Naši sladko-slanou variaci skvěle vyvažují vlašské ořechy, ale lze použít i jiné. Řezy se slaným medovým karamelem a ořechy mizí z talíře, jak pára nad hrncem...
Porce
Suroviny
Porce
Na náplň
Na 1 porci
- Energie 329.9 kcal
- Bílkoviny 5.2 g
- Sacharidy 33.8 g
- Tuky 19.05 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/10
Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.