Nová registrace Zapomenuté heslo

První Apetit brunch s Miluší Makó: Workshop fermentování v oceněném bistru Green Table

11. 9. 2025
Apetit Brunch
Apetit

Chcete se setkat s uznávanou šéfkuchařkou Miluší Makó, vyzkoušet její menu v oceňovaném bistru Green Table, naučit se pod její taktovkou fermentovat a potkat redaktorky Apetitu? Máme pro vás soutěž, která vám tohle všechno umožní.

Fermentování zeleniny je prastarý způsob konzervace, který se dnes vrací do popředí zájmu nejen kvůli svým zdravotním benefitům, ale také díky jedinečnému chuťovému profilu. V Green Table si vyzkoušíte tuto techniku na vlastní kůži pod vedením Miluše Makó a zároveň ochutnáte vynikající vegetariánské menu, které bistru vyneslo uznání odborníků.

A co vás na Apetit brunch čeká?

Do příjemné nálady vás naladí šéfredaktorka Jana Kopecká a nechybět budou ani další kolegyně z redakce Apetit. A čemu se budeme věnovat?

Během praktického workshopu si naši hosté společně s Miluší Makó vyzkouší fermentování a nakládání zeleniny. Programem provede moderátorka Patricie Strouhalová. Začneme kávou a finger food, pokračovat budeme workshopem a akci zakončíme brunchem z oceňovaného bistra Green Table. 

Zaujalo vás téma? Přidejte se 25. 9. k nám, nesmíte na našem prvním Apetit brunchi chybět!

Stačí vyplnit následující dotazník do 17. 9. a po tomto datu se ozveme výhercům.

Po vyplnění formuláře vybereme 3 výherkyně a každá si může vzít doprovod (1+1). Výherkyně si odnesou podepsanou knihu od Miluše Makó a vlastnoručně vyrobenou fermentovanou zeleninu ve sklenici z workshopu.

Sdílet článek

Miluše Makó Kvašení a fermentace Redakce Apetit

Související články