Pikantní pečené krůtí plátky, sladká glazovaná mrkvička a šťavnatý salát s bulgurem. Tahle kombinace je tak dobrá, až se nechce věřit, že je i zdravá! Krůtí prso v troubě připravíte raz dva a i zbytek je téměř bez práce. Přesvědčte se sami.
Suroviny
Na recept
- Energie 2552 kcal
- Bílkoviny 181 g
- Sacharidy 299 g
- Tuky 64 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.