Nová registrace Zapomenuté heslo

Mléčné výrobky

Mléčné výrobky, jako je mléko, smetana, sýry, máslo, jogurty nebo tvaroh jsou pro mnohé v kuchyni nepostradatelné. Nabízí celou škálu možností, jak je v receptech využít a zpravidla dodávají pokrmům jemnou až krémovou konzistenci, vláčnost a bezpochyby také jedinečnou chuť. Některé z mléčných výrobků si můžete také snadno vyrobit doma. Třeba domácí čerstvý sýr, jogurt nebo kefír a přešleháním šlehačky také domácí máslo.

Obláčkový dort z jahodové pěny s pusinkovými lízátky ve tvaru růží
Rebarborový koláč s tvarohem
Kakaový koláč alá cheesecake
Rychlý tvarohový dezert s jablky
50receptů
50 neodolatelných receptů na tvarohové dezerty, které jsou vždy trefou do černého

Všechny kategorie článků