Nebudeme předstírat, že je tahle jogurtová zmrzlina dietní. Ale je moc dobrá, zvlášť politá medem. Pokud ji chcete odlehčit, použijte dvojnásobné množství běžného bílého jogurtu a nechte jej dobře vykapat. Jogurtová zmrzlina s medem je perfektním letním osvěžením a při přípravě vám mnoho práce ušetří zmrzlinovač. Ovšem poradíme také, jak připravit zmrzlinu bez zmrzlinovače.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 1871 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 214 g
- Tuky 101 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí