Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,9 (12x)
1. 3. 2017
Vepřová pečínka s tuňákovou majonézou


Velmi snadné
> 60 min
4,9 (12x)

Kombinace vepřového masa, tuňáka a ančoviček – to všechno podávané na studeno – vypadá na první pohled divoce, ale výsledek je překvapivě jemný.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na majonézu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1754.83 kcal
  • Bílkoviny 100.17 g
  • Sacharidy 1.33 g
  • Tuky 149.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004

Související články