Využijte blížící se svatomartinský svátek a dopřejte si husu! Nejlépe čerstvou, nemraženou, a ideálně takovou, která žila volně. K pečené huse pak můžete udělat i domácí knedlíky i obvyklé zelí.
Suroviny
Kedlubnové zelí
Na recept
- Energie 807 kcal
- Bílkoviny 39 g
- Sacharidy 47 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.