Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (11x)
2. 11. 2017
Obrané husí maso s opečenými bramborami
Apetit
Obrané husí maso s opečenými bramborami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (11x)

Pokud chcete druhý den podávat husu jako úplně jiné jídlo, zkuste tenhle recept podle staré kuchařky Vaření jedna radost od Gabriely Suché.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 418.5 kcal
  • Bílkoviny 30.25 g
  • Sacharidy 14.5 g
  • Tuky 25.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje

Související články

Jak na pravý staročeský kaldoun?

Připravte si tradiční polévku kaldoun a využijte tak svatomartinskou husu beze zbytku. Nejen, že výborně chutná, zároveň se skvěle hodí na sváteční tabuli. Kaldoun je tu od dávných dob, jeho příprava vyžaduje čas, péči a trpělivost, nezaměnitelná chuť za vynaložené úsilí však rozhodně stojí. Vyzkoušejte naše tipy inspirované tradicí.