Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,9 (72x)
5. 5. 2017
mandlovo-jahodovy dort
Apetit
Mandlovo-jahodový dort s pěnou ze sektu
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,9 (72x)

Tenhle krásný dort obsadil 1. místo ve Velké cukrářské výzvě! Díky šlehačce je krásně lehký, mandlový korpus perfektně ladí s marcipánem. A nadchlo nás originální zdobení fondánovými puntíky v našich barvách! 


Nezhasínat obrazovku
Na 1 dort
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort

Na mandlový korpus

Na korpus z kukuřičných lupínků

Na jahodovou vrstvu

Na pěnu ze sektu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5465 kcal
  • Bílkoviny 237 g
  • Sacharidy 359 g
  • Tuky 335 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(72 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/5

Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.