Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,4 (15x)
6. 4. 2016
svatebni dort
Apetitonline.cz
Svatební dort
Apetitonline.cz


Pro zkušené
> 60 min
3,4 (15x)

Správný svatební dort tvoří těsto jemné jako mech, proložené hedvábným krémem s křupavým griliášem. Ukrývá se pod křehkou ledovou polevou. Budete potřebovat dvě dortové formy (o průměru 28 a 18 cm) s odnímatelným dnem.


Nezhasínat obrazovku
24 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

24 řezů

Na krém

Na polevu

Kromě toho

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 529.38 kcal
  • Bílkoviny 14 g
  • Sacharidy 68.54 g
  • Tuky 21.08 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Kateřina
14.03.2008 14:50
I při dodržení postupu popsaném v receptu má krém do krému hodně daleko. Není v něm něco špatně?
  profile image
Jiřina
27.01.2008 10:52
Dobrý den, nezkoušel jste někdo náhodou jinou polevu? Mám na mysli konkrétně marcipán.
  profile image
Alena
02.09.2007 09:26
Recept se nachází v č.5/05, str.30

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/5

Květen 2005