Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,3 (29x)
31. 5. 2017
Třípatrový dort z bílé čokolády
Apetit
Třípatrový dort z bílé čokolády
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,3 (29x)

Stříbrnou medaili si z Velké cukrářské výzvy odnesl tenhle třípatrový dort. Milujete-li bílou čokoládu, zblázníte se blahem. Recept je vyladěný do posledního detailu, na první pohled poznáte, že jeho autor miluje francouzskou cukrařinu a je mistr v dodržování těch nejnáročnějších postupů. Bravo! 


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na lískooříškový piškot

Na lískooříškový crunch

Na kávovou pěnu z bílé čokolády

Na čokoládovou glazuru

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 20681 kcal
  • Bílkoviny 291 g
  • Sacharidy 1522 g
  • Tuky 1589 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/5

Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.