Další recept z rodu ‚vždycky se povede‘! Těsto je mimořádně přizpůsobivé – místo rýžového nebo sójového mléka můžete použít jablečný mošt; kakao, čokoládu i švestky lze zase nahradit kousky jablek, rozinkami a skořicí. A péct se dá v jakékoli formě. Co víc si přát?
12 kousků
Suroviny
12 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 166.67 kcal
- Bílkoviny 4.58 g
- Sacharidy 21.58 g
- Tuky 6.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006