Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (31x)
5. 10. 2017
Česnekový králík
Apetit
Česnekový králík
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (31x)

Jednoduchý recept jsme okoukali v ukrajinské kuchyni. Chutnal všem hned po prvních soustech. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1536 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 136 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/10

Říjnové vydání je jako vždy věnováno české kuchyni, tentokrát ve svěžím a vtipném provedení, a obsahuje všechny chutě a vůně, na které se na podzim těšíme! A je nabité lahodnými nápady od titulní strany až po sladkou tečku na konec. Vyzkoušejte některý z našich hřejivých sezonních receptů. Podzim je totiž v plném proudu a vy jistě oceníte poctivá zemitější jídla z bohatých darů zahrad, lesů, dvorů, sadů i vinohradů! Vydejte se s námi na ryby, slibujeme, že nebudete litovat! Nebo až se budete vracet z lesa s naditým košíkem, nemusíte dlouze přemýšlet, jak s houbovým úlovkem naložit, protože i s houbami si víme rady a rádi se o nápady podělíme! A věřte, že nejklasičtější česká klasika coby moderní streetfood v podání blogerky Koko vás bude neskutečně bavit! I Hana Michopulu a Hanka Zemanová přispěli svou "troškou do mlýna" osobitým pojetím tradičních surovin a receptů. Všechno sladce završují dezerty z první republiky, poctivý frgál s tvarohem, povidly a mandlemi a naprosto dokonalý makový pudink. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články

Česnek

Konec lepkavým prstům: 4 jednoduché triky, jak oloupat česnek během chvilky

Loupání česneku patří mezi malé kuchařské výzvy, které dokážou zdržet i zkušeného kuchtíka. Slupka bývá tvrdohlavá, prsty lepí a nervy často pracují naplno. Přitom existují jednoduché postupy, díky nimž se z česneku snadno stane surovina připravená během chvilky. Máme pro vás čtyři osvědčené postupy, které vám ušetří čas i práci.