Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,9 (9x)
18. 7. 2014
Brambory gratinované čtyřmi druhy sýrů
Apetit
Brambory gratinované čtyřmi druhy sýrů
Apetit


Snadné
< 60 min
4,9 (9x)

Zapečenými bramby se sýrem nejenže nikdy nemůžete nic pokazit, ale za takovou večeři na vás budou všichni dlouho vzpomínat. Spojení smetany, sýra a brambor je totiž geniální a prověřené tisíci receptů. Podávat je můžete jako přílohu i jako hlavní chod!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 734.67 kcal
  • Bílkoviny 17.33 g
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/1

Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.