Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (10x)
18. 7. 2014
Zabíjačková polévka


Snadné
> 60 min
3,9 (10x)

Polévka, která vytvoří kouzlo venkovské zabíjačky i tam, kde je k nejbližšímu chlívku hodně daleko!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 302.83 kcal
  • Bílkoviny 19.33 g
  • Sacharidy 13.33 g
  • Tuky 19.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Zabíjačková polévka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Jan Punčochář

Rozhovor s Janem Punčochářem: Dobrých restaurací je málo, do 15 Kč na porci bych uvařil kroupové rizoto

Šéfkuchař Honza Punčochář se dostal do povědomí širší veřejnosti moderováním televizní kuchařské soutěže MasterChef. V gastronomickém světě je však osobností už pěknou řádku let. V restauracích Grand Cru a Le Terroir vařil francouzské speciality, dnes v menu jeho restaurace U Matěje najdeme převážně českou kuchyni. Na jaké jídlo rád vzpomíná?