Samozřejmě – pravou a nejpravější Tom Kha Kai v našich zeměpisných šířkách jen tak nevykouzlíme. V téhle verzi tedy oželíme kořen galangalu i kaffirové listy a budeme pracovat s tím, co český supermarket dal. I tak vás výsledek ovane horkým asijským vánkem a spolehlivě postaví na nohy.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 551.5 kcal
- Bílkoviny 25.5 g
- Sacharidy 54.75 g
- Tuky 21.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/10
2004/10