Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
3,9 (60x)
11. 5. 2016
Ředkvičková polévka
Apetit
Ředkvičková polévka
Apetit


Snadné
< 45 min
3,9 (60x)

Tato polévka z ředkviček nás nadchla. Přidávají se do ní ředkvičky i s lístky, takže nic nepřijde nazmar. Je krémová, jemná a plná vitamínů. Jarní polévky dodají tělu vzpruhu, kterou po zimě tolik potřebují! O důvod víc, proč si tuto lahůdku uvařit.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 344.25 kcal
  • Bílkoviny 6.75 g
  • Sacharidy 26.25 g
  • Tuky 22.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(60 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry