Máte-li v lednici zbytky uzenin či uzeného masa, teď najdou uplatnění – prostě je nakrájejte a přisypte v okamžiku, kdy přidáváte klobásu. Fazolovo-čočková vyprošťovací polévka je skvělá nejen na zpracování zbylé ozeniny, ale také zasytí a báječně chutná!
Suroviny
Na recept
- Energie 3662 kcal
- Bílkoviny 243 g
- Sacharidy 514 g
- Tuky 53 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/1
Ještě než se stihneme rozloučit s letošním náročným rokem, vyjde ve středu 16. 12. lednové číslo Apetitu. Doufáme, že díky němu vykročíte vstříc novým výzvám a zážitkům roku 2021 s chutí a úsměvem. Nachystali jsme pro vás recepty na tradiční chlebíčky a další tipy na silvestrovské občerstvení i novoroční menu s luštěninami. Dopřejeme vám ale také poctivou porci vitaminů v podobě citrusů či vyprošťováky, které vás zachrání, pokud to s oslavami trochu přeženete. Společně nahlédneme nejen do nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha, ale i pod ruce talentovaným šéfkuchařům z Ambiente. A život si zaslouženě osladíme luxusními dezerty a snovými poháry. Apetit, napsáno s chutí.