
< 90 min
4,6
Velikonoční nádivka podle Marty

< 75 min
4,2
Záhorácký závitek

> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka

< 60 min
4,1
Špekové knedlíky s kysaným zelím

< 60 min
4,5
Valašský kontrabáš

< 90 min
4,3
Pečený bramborák se zelím a uzeným

< 60 min
5,0
Pečený uzený vepřový bok s přesbidlem

< 60 min
4,7
Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami

< 60 min
4,3
Šunkofleky s uzeným bůčkem

< 60 min
4,1
Masová trojctihodná nádivka

< 20 min
4,1
Alsaské zelí

> 60 min
4,1
Bramboráčky s uzeným bůčkem a pivním sýrem

> 60 min
0,0
Husí roláda, kedlubna à la zelí a tvarohové šišky

< 60 min
5,0
Slepičí vývar s tyrolskými (špekovými) knedlíčky

> 60 min
0,0
Selečí kolínka na pivě

> 60 min
3,6
Telecí roláda s jarními bylinkami, hráškovým pyré, mrkvičkami, kedlubnami a bramborovými nudličkami

> 60 min
1,0
Česká bageta
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze