< 90 min
4,6
Velikonoční nádivka podle Marty
< 75 min
4,1
Záhorácký závitek
> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka
< 60 min
4,1
Špekové knedlíky s kysaným zelím
< 60 min
4,4
Valašský kontrabáš
< 90 min
4,3
Pečený bramborák se zelím a uzeným
< 60 min
5,0
Pečený uzený vepřový bok s přesbidlem
< 60 min
4,7
Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami
< 60 min
4,4
Šunkofleky s uzeným bůčkem
< 60 min
4,1
Masová trojctihodná nádivka
< 20 min
4,2
Alsaské zelí
> 60 min
4,1
Bramboráčky s uzeným bůčkem a pivním sýrem
> 60 min
0,0
Husí roláda, kedlubna à la zelí a tvarohové šišky
< 60 min
5,0
Slepičí vývar s tyrolskými (špekovými) knedlíčky
> 60 min
0,0
Selečí kolínka na pivě
> 60 min
3,4
Telecí roláda s jarními bylinkami, hráškovým pyré, mrkvičkami, kedlubnami a bramborovými nudličkami
> 60 min
1,0
Česká bageta
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví